Cafeteria Magyarországon > Bérszámfejtés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Cafeteria Magyarországon > 12 weboldal. Kategória leírása: Magyar cafeteriával foglalkozó hírek, magyar cafeteria portálok.

berszamfejtes.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Adócsökkentés, cafeteria
http://ado.tulelo.hu/

Ha igazán csökkenteni szeretné cége kiadásait, akkor ez az a terület, ahol már kisebb megtakarítások is jelentős összeget tehetnek ki.

Adócsökkentés, cafeteria
Colling Kft oldala
http://www.colling.hu/

Internetes könyvelés Internet könyvelési szolgáltatás bevezetése Bérszámfejtés HR Outsourcing Adótanácsadás Controlling tanácsadás Pénzügyi átvilágítás Offshore outsourcing Cafeteria - Béren Kívüli Juttatási Rendszer.

Colling Kft oldala
Dr. Ekler és Társai
http://www.ekler.hu/

Dr. Ekler és Társai weboldal.

Dr. Ekler és Társai
nexCAFÉ - cafeteria-rendszer és szolgáltatás
http://www.nexon.hu/megoldasok/nexcafecafeteriarendszeresszolgaltatas/

A NEXON szakértő partnerként átfogó megoldást és kézzelfogható támogatást nyújt cafeteria rendszerének megtervezésében és üzemeltetésében. Tanácsadóink segítenek a megfelelő szabályzat kialakításában, WEB-alapú programunkkal pedig a dolgozók egyéni igényeiknek megfelelően választhatnak a juttatásokból.

nexCAFÉ - cafeteria-rendszer és szolgáltatás
Cafeteria megoldások bevezetése teljes körű tanácsadással
http://www.lsoft.hu/hu/termekismerteto/piramis/humanpolitika/cafeteria/

A választható béren kívüli juttatásokra (VBKJ) mindig igény van a munkavállalók körében, ezért is a munkaerő megtartásának fontos eszköze, mivel a normatív - egységes - szabályozásokkal szemben költséghatékony, igazságos és személyre szabott juttatásokat tudnak kínálni. A modul a vállalatok eltérő igényének megfelelően is képes kezelni a választható béren kívüli juttatások teljes rendszerét. A PIRAMIS Cafeteria modulunk bevezetéséhez kapcsolódóan kidolgoztunk egy többszintű szolgáltatási portfóliót. Célunk az, hogy a cafeteria jellegű juttatási formát választó vállalatok bevezetéskor felmerülő feladatait az ügyféleink igénye szerinti mértékben átvegyük, segítsük. Többek között átvállalhatjuk a cafeteria szabályzat megírását, véleményezhetjük azt, elkészíthetjük a nyilatkozatformátumot, segíthetjük az új juttatási forma megismertetését és elfogadtatását a munkavállalókkal. Szolgáltatásunk sikeressége mögött az aktuális jogszabályi környezetet ismerő, cafeteria szakértők állnak.

Cafeteria megoldások bevezetése teljes körű tanácsadással
BENEFIT-HUNGARY
http://benefit-hungary.joomlatarhely.hu/index.php?option=com_content&task=vi ...

BENEFIT-HUNGARY weboldala. A cafeteria juttatási rendszerről.

BENEFIT-HUNGARY
CASH Art Informatikai és Számviteli Szolgáltató Bt
http://www.cashart.hu/

CASH Art Informatikai és Számviteli Szolgáltató Bt hivatalos honlapja.

CASH Art Informatikai és Számviteli Szolgáltató Bt
Logipen Tanácsadó Kft oldala
http://www.cafeteriatanacsado.hu/

Logipen Tanácsadó Kft Cafateria-tanácsadó honlapja.

Logipen Tanácsadó Kft oldala
Admiral-Count: cafeteria
http://www.admiralcount.hu/

Cégünk a cafeteria terén is áll rendelkezésére. Könyvelés, adótanácsadás, bérszámfejtés - ingyenes tanácsadás cégalapítóknak.

Admiral-Count: cafeteria
Cafetéria / kafetéria megoldás
http://softc.hu/index.php/A-BaBer-berugyviteli-szoftver-rendszer/Termekismer ...

A megfelelő és jól működő kafetéria rendszer üzemeltetése sok adminisztrációval jár együtt. Rendkívül fontos, hogy olyan adatrögzítési és -kezelési rendszert építsen ki, melynek segítségével a kafetéria választások átláthatóak és könnyen kezelhetőek, valamint az értékhatár túllépése is figyelhető. Ennek a bonyolult feladatnak a terhét veszi le válláról a BaBér bérprogram Kafetéria modulja.

Cafetéria / kafetéria megoldás
Sponsorem
http://www.sponsorem.hu/munkaltatoknak/beren-kivuli-juttatasok-adomentesen

Cafetéria változás - reformok a dolgozói juttatások területén. Tudta, hogy a béren kívüli juttatások többsége adó-és járulékmentes? Végre búcsút inthet a juttatások adózásának! Döntsön az adómentes cafeteria kártya mellett, csökkentse vállalkozása kiadásait 15%-kal! Alkalmazottainak kitartó munkáját adómentes juttatások felhasználásával is megköszönheti. Az online cafetéria 40%-kal olcsóbb, mint a béremelés! Költséghatékony cafeteria juttatások a Sponsoremnél. Velünk a béren kívüli juttatás bevezetése gyerekjáték lesz!

Sponsorem
Dolgozói juttatások - Cafeteria
http://www.sponsorem.hu/munkavallaloknak

Megérkeztek a legújabb adómentes utalványok! Ön is munkáltató? Akkor döntsön az elektronikus utalvány mellett, ami nem csak adó-és járulékmentes, de 40%-kal olcsóbb javadalom, mint a béremelés! Az ajándék utalvány szinte bármire felhasználható, akár üzleti partnereit is meglepheti vele. A kultúra utalvány, sport utalvány és a számítógép használati utalvány 2 évig levásárolható. Ne vesződjön a cafetéria utalvány igényléssel! Az online utalvány adminisztrációja csak pár kattintás! Sponsorem cafeteria tanácsadás, hívjon!

Dolgozói juttatások - Cafeteria
Hirdetések
Oldal leírása
berszamfejtes.wyw.hu: Bérszámfejtés katalógus. Bérszámfejtés, szoftverek, könyvek, cafeteria, outsourcing. Jogszabájok, cikkek, bérszámfejtő cégek.
Gyűjteményünkben 288 válogatott bérszámfejtés, bérszámfejtő témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 288 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 9296