Hasznos oldalak > Bérszámfejtés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hasznos oldalak > 28 weboldal. Kategória leírása: Bérszámfejtéshez kapcsolódó, bérszámfejtésről szóló hasznos oldalak gyűjteménye.

berszamfejtes.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
HR és Munkajog
http://www.munkajog.hu/

HR és Munkajog információk, friss és naprakész hírek, tudnivalók.

HR és Munkajog
Magyar Közlöny
http://www.magyarkozlony.hu/

Magyar Közlöny Elektronikus Megjelenés. - www.magyarkozlony.hu

Magyar Közlöny
Cégnet
http://cegnet.hu/

Cégnet: Gazdasági szaklapok, szakmai oldalak egy helyen. Társadalombiztosítás, elektronikus kiadványok, egyéb kiadványok.

Cégnet
Könyvelő Kereső
https://konyvelok.hu/konyvelo/

Könyvelő Kereső - Könyvelés, könyvelő, mérlegképes könyvelő, adózás, adó.

Könyvelő Kereső
Magyarország Közigazgatás
https://kozigazgatas.magyarorszag.hu/

Magyarország Közigazgatás Kormányzati Portál. Ügyfélszolgálat az interneten. - kozigazgatas.magyarorszag.hu

Magyarország Közigazgatás
EUvonal
http://www.euvonal.hu/

EU Tájékoztató Szolgálat hivatalos honlapja.

EUvonal
Cégkivonat, cégadatok 3 perc alatt
http://www.cegtalalo.hu/

A CégTaláló az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium cégadatbázisában tárolt cégbírósági cégdokumentumokhoz nyújt hozzáférést. Cégkivonat, mérleg, névjegy vagy cégmásolat letöltése, közhiteles cégkivonat online megrendelhető és fizethető. A hiteles cégkivonat, cégmásolat, stb. azonnal letölthető. A közhiteles cégkivonat kézbesítése országszerte postán, Budapesten és környékén pedig akár 24 órán belül, futárral történhet.

Cégkivonat, cégadatok 3 perc alatt
Befektetési alapok rangsora
http://www.maximax.hu

Befektetési alapok rangsora, BAMOSZ adatbázisból, naprakészen. Tőkegarantált, Pénzpiaci, Ingatlan és további alapok. Szűrési lehetőségek, aktuális évesített hozamok.

Befektetési alapok rangsora
Könyvelés Budapest IV. kerület - Könyvelés.co.hu
http://www.konyveles.co.hu/konyveles.htm

Cégismertető T-Audit könyvvizsgáló, könyvvizsgálói tevékenységre jogosultBelföldi magánszemélyek által 1993-ban alapított P.SZ. Szolgáltató Kereskedelmi Bt. átalakulásával jött létre a T-Audit Kft. 1997 november 1-én. A jelenlegi tulajdonosok már a jogelőd társaságnak is a tulajdonosai voltak. A tulajdonosok végzettségének megfelelően cégünk könyvelési, adótanácsadói szolgáltatások végzését, adóbevallás készítést vállalt az alapítást követő években. A Magyar Könyvvizsgálói Kamara 2000. február 11-től 001682 számon könyvvizsgáló társaságként nyílvántartásba vette a T-Audit Kft-t, ettől az időponttól kezdődően könyvvizsgálói szolgáltatást is végez a vállalkozásunk.

Könyvelés Budapest IV. kerület - Könyvelés.co.hu
Könyvelés, adótanácsadás, TB bérügyintézés
http://www.konyvelespestmegye.hu

Ügyfeleinknek csak a vállalkozásukkal kell foglalkozni, és hozzánk a számlákat eljuttatni, minden egyéb papír alapú feladatot, bevallások teljesítését, illetve a hivatalokkal való kapcsolat tartását ellátjuk, határidőre, adóbírságok nélkül! Könyvelőirodánk 1993 óta áll ügyfeleink rendelkezésére a könyvelés minden területén. Vállaljuk egyéni és társas vállalkozások könyvelését, bérszámfejtését, bevallások, mérlegek készítését, adótanácsadás nyújtását regisztrált mérlegképes könyvelővel. Partner ügyvédi irodánk közreműködésével vállalunk cégalapítást, rövid határidővel. Elég nagyok vagyunk, hogy komoly problémákat is megoldjunk, és elég kicsik, hogy apróságokra is odafigyeljünk!

Könyvelés, adótanácsadás, TB bérügyintézés
POG Pénztárgép
http://www.pogpenztargep.hu/

Akciós pénztárgépek forgalmazása Kecskeméten a Professional Office Groupnál!

POG Pénztárgép
Cégjegyző Kft.
http://www.szekhelyszolg.hu

Székhelyszolgáltatás, cégalapítás, cégmódosítás, könyvelés, cég adás-vétel közvetítés, bankszámla ügyintézés, névjegykártya és bélyegző készítés Budapesten és a Pest megyei iparűzési adó megfizetési kötelezettség (IPA) alól mentes településen Pándon. Azon cégek ( Kft. Bt. Zrt. stb.), melyeknek nálunk van a székhelye térítésmentesen igénybe vehetik székhelyszolgáltatásunk keretein belül tárgyalónkat partnereikkel történő üzleti találkozások lebonyolítására, de Kft. taggyűlésére vagy akár egy NAV (Apeh.) ellenőrzés lefolytatására is.

Cégjegyző Kft.
Minimálbér
http://minimalber.com

Minimálbér információs oldalunk több százezer olyan munkavállalónak nyújt hasznos információkat bérügyekről, akik minimálbért keresnek havonta. Oldalunkon a nettó minimálbért könnyedén kiszámolhatja és adózási tanácsokat is olvashat. Az emeléssel kapcsolatos friss információkat és a diplomás illetve az új pályakezdő minimálbérre vonatkozó szabályokat is összegyűjtöttük portálunkon.

Minimálbér
A kreditpontgyűjtés szabályai
http://www.merlegkepeskreditpontok.hu/kreditpontgyujtes-szabalyok

Az előírtnál kevesebb kreditpont gyűjtése esetén a Nemzetgazdasági Minisztérium automatikusan törli a regisztrált mérlegképes könyvelők köréből a résztvevőket. Ezért fontos tudnia, hogy Önnek a 16 mérlegképes kreditpontot úgy kell összegyűjtenie, hogy abból legalább 8 kreditpontot számvitellel kapcsolatos továbbképzésből érjen el, továbbá azon belül legalább 4 kreditpont a regisztrált szakterületét érintő továbbképzésért kapjon.

A kreditpontgyűjtés szabályai
Alfa Expressz Futárszolgálat- Pontos, precíz, diszkrét!
http://www.alfa-express.hu/

Könyvelési anyagait, szerződéseit, bizalmas iratai diszkréten szállítjuk könyvelője, bankja, partnerei részére. Minden küldeménye időben célba ér!

Alfa Expressz Futárszolgálat- Pontos, precíz, diszkrét!
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
berszamfejtes.wyw.hu: Bérszámfejtés katalógus. Bérszámfejtés, szoftverek, könyvek, cafeteria, outsourcing. Jogszabájok, cikkek, bérszámfejtő cégek.
Gyűjteményünkben 288 válogatott bérszámfejtés, bérszámfejtő témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 288 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 9296