Oktatás > Bérszámfejtés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Oktatás > 16 weboldal. Kategória leírása: Bérszámfejtés tanítása, oktatása, bérszámfejtés tanfolyamok gyűjteménye.

berszamfejtes.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Pallas 70
http://www.pallas70.hu/

Tanfolyam, oktatás, gazdasági képzések, mérlegképes könyvelő tanfolyam, ecdl tanfolyam, webszerkesztés tanfolyam, flash, photoshop tanfolyam, tanfolyam, TB ügyintéző tanfolyam, marketing tanfolyamok, OKJ-s tanfolyam, bérszámfejtő tanfolyam.

Pallas 70
K&S Oktatási Központ
http://www.ksoktat.hu/

K&S Oktatási Központ weboldala.

K&S Oktatási Központ
Metodika Oktatási és Szolgáltatási Kft
http://www.metodika.hu/

Metodika Oktatási és Szolgáltatási Kft hivatalos weboldala.

Metodika Oktatási és Szolgáltatási Kft
Adóstopp gyakorló iskola
http://www.adostopp.hu/

Gyakorlati oktatás, bérszámfejtés, könyvelés, aktualitások.

Adóstopp gyakorló iskola
Soter Line - OKJ-s képzések a főváros központjában
http://www.soterline.hu/

Tanfolyam, oktatás, gazdasági képzések, mérlegképes könyvelő tanfolyam, ecdl tanfolyam, TB ügyintéző tanfolyam, marketing tanfolyamok, OKJ-s tanfolyam, bérszámfejtő tanfolyam.

Soter Line - OKJ-s képzések a főváros központjában
Számalk Felnőttképzési Központ gazdasági OKJ tanfolyamok
http://www.tanfolyam-kepzes.hu

Tanuljon Közép-Európa legnagyobb magán-oktatási intézményében. 40 éves oktatási tapasztalat. Kiemelt képzéseink: mérlegképes könyvelő, adótanácsadó, pénzügyi-számviteli ügyintéző, valutapénztáros, társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadó, tréningek.

Számalk Felnőttképzési Központ gazdasági OKJ tanfolyamok
Kulcs-Szeminárium
http://www.kulcs-soft.hu/oktatas/?p=oktatasok

A Kulcs-Soft Számítástechnika Zrt. rendezvénye a házipénztári pénzkezelés és a számlázás aktuális szabályairól nyújt tájékoztatást Önöknek.

Kulcs-Szeminárium
Bérszámfejtő tanfolyam
http://www.okjtanfolyamkepzes.hu/berugyintezo-tanfolyam-berszamfejto-tanfolyam

Packépes tudás, egy kíváló szakma: bérügyintéző. Minden cégnél szükség van bérszámfejtőre.

Bérszámfejtő tanfolyam
Online számvitel tanfolyam
http://www.szamvitelsuli.com

Otthonról feldolgozható, online vizsga felkészítő tanfolyam az alapok átismétlésétől kezdve egészen a vizsgafeladatokig! Akár még csak keresgéled a vizsgára való felkészüléshez a lehetőségeket, akár már a vizsgára készülsz – gyakorlatias módon sajátíthatod el a sikeres vizsgához szükséges tudnivalókat! A számvitelsuli tanfolyamon lépésről-lépésre mutatom be, hogyan készülhetsz fel a sikeres számvitel vizsgára, online módon, az internet segítségével, anélkül hogy el kellene menned otthonról. Megszerezheted mindazt a gyakorlati ismeretet, amire a felkészülés során szükséged lesz, és miközben tanulsz, a tudásod is bővül, és válsz egyre magabiztosabbá.

Online számvitel tanfolyam
Felnőttképzés a nexONEDU-ban
http://www.nexon.hu/nexonedu-oktatasi-es-vizsgakozpont

Bérszámfejtő, ügyviteli, könyvelői és egyéb piacképes képzések a nexONEDU felnőttképzési kínálatában.

Felnőttképzés a nexONEDU-ban
TB-ügyintéző képzés és tanfolyam
http://tb-ugyintezo.com

A társadalombiztosítási ügyintéző tevékenysége során személyügyi, munkaerő-piaci és társadalombiztosítási feladatokat lát el. Közreműködik a munkakör elemzésben, a béren kívüli juttatási rendszer kialakításában, a munkaerőterv elkészítésében és a szervezeti kultúra kialakításában. A Softconsulting Kft. támogatásával a budapesti, kaposvári és pécsi irodáinkban, a BaBér bérszámfejtő program használatával díjmentes gyakorlati képzést szervezünk a résztvevők számára.

TB-ügyintéző képzés és tanfolyam
Társadalombiztosítási ügyintéző képzés
http://www.penta.hu/okj-szakkepzesek/tarsadalombiztositasi-ugyintezo-tanfolyam

A társadalombiztosítási ügyintéző szakma kiemelten keresett szakképzés intézményünkben. Az ügyintézői képzésre jelentkezett hallgatók közel 95%-a sikeres szakmai vizsgát tesz. A társadalombiztosítási ügyintéző szakma "szépsége" egyben magában foglalja az állandóan változó jogszabályi környezet széleskörű és naprakész ismeretét is, továbbá a folyamatos jogszabályi változások nyomon követését.

Társadalombiztosítási ügyintéző képzés
Pénzügyi számviteli ügyintéző
http://www.pallas70.hu/penzugyi-szamviteli-ugyintezo

www.pallas70.hu - Számviteli ügyintéző, pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyam Budapesten, két helyszínen. Tudást és gyakorlatot adunk.

Pénzügyi számviteli ügyintéző
Hogyan lesz valakiből mérlegképes könyvelő?
http://merlegkepeskonyvelo-tanfolyam.hu/

Hogyha valaki úgy dönt, szeretne mérlegképes könyvelővé válni, ennek van egy meglehetősen egyszerű és nagyszerű módja: Egy okj-s tanfolyam elvégzésével rövid úton elsajátíthatja a szakma alapjait. A mérlegképes könyvelő tanfolyam során el kell sajátítania a szükséges bérszámfejtési, számviteli, adózásügyi alapismereteket. A tanulásban hasznos segítségül szolgálhat a Mérlegképes tanoncok weboldala is.

Hogyan lesz valakiből mérlegképes könyvelő?
Mérlegképes könyvelő tanfolyam
http://www.konyvelotanfolyam.eu/

Mérlegképes könyvelő tanfolyam Budapesten. A Menedzser Praxis Szakkiadó és Gazdasági Tanácsadó Kft. 2005-ben alakult. Olyan új üzleti modell létrehozását határoztuk el, amely a hazai szakmai információs piac igényeit a legjobban ki tudja szolgálni. Ajánlatunk kialakítása során az intuíció mellett alapos piacelemzést is végeztünk. Alapító tagjaink és munkatársaink olyan szakemberek, akik átfogó ismerettel és több éves tapasztalattal rendelkeznek a hazai és a nemzetközi szakkönyvkiadásban, oktatásban és gazdasági tanácsadásban.

Mérlegképes könyvelő tanfolyam
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
berszamfejtes.wyw.hu: Bérszámfejtés katalógus. Bérszámfejtés, szoftverek, könyvek, cafeteria, outsourcing. Jogszabájok, cikkek, bérszámfejtő cégek.
Gyűjteményünkben 288 válogatott bérszámfejtés, bérszámfejtő témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 288 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 9296