Top 40 legújabb link > Bérszámfejtés - wyw.hu

Szponzorált linkek
Könyvelés, bérszámfejtés Esz-Ma Complex könyvelőiroda
http://eszma-complex.hu/

Könyvelőirodánk 2003 óta áll ügyfelei rendelkezésére Budapest IV. kerületében. Vállaljuk egyéni és társas vállalkozások könyvelését, bérszámfejtését, a bevallások, beszámolók elkészítését, adóhatóság előtti képviseletet. Előzetes időpont egyeztetés után teljes körű tanácsadást nyújtunk.

Könyvelés, bérszámfejtés Esz-Ma Complex könyvelőiroda
Beritax profi könyvelőiroda Pécsen
http://www.beritax.hu

A Beritax Könyvelőiroda tevékenységét tekintve egy professzionális és minőségi könyvelői szolgáltatások nyújtására specializálódott vállalkozás, ami több mint két évtizeddel ezelőtt kezdte meg működését és mára már számtalan elégedett, valamint törzs ügyfélre tettünk szert. Kiemelkedően fontos számunkra ügyfeleink elégedettsége, így minden esetben arra törekszünk, hogy a maximumot nyújtsuk. Ha minket választ, akkor Önt sem érheti csalódás. Amennyiben ellátogat weboldalunkra, ott minden szükséges információt megtalál a szolgáltatásainkra vonatkozólag. A szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdéseit illetően állunk az Önök szíves rendelkezésére elérhetőségeink valamelyikén.

Beritax profi könyvelőiroda Pécsen
Online könyvelés és bérszámfejtés
http://helyben-tavban.hu/

Tatabányai könyvelő irodánk az online könyvelési tapasztalatunk támogatásával helyi, illetve távoli vállalkozások számára kínál bérszámfejtést. A kihelyezett bérszámfejtés időt és pénzt takarít meg a megrendelő vállalkozásoknak, mert díjaink a piacon elérhető legalacsonyabbak között vannak.

Online könyvelés és bérszámfejtés
Bérszámfejtés, könyvelés Budapesten
http://konyvelescenter.hu/

Ha az Ön, illetve a cége igényeire szabott, hozzáértő, megbízható könyvelést szeretne, itt megtalálja! Nálunk előzetes egyeztetés nélkül, egyszerűen hozzáférhet a könyveléséhez. Bármilyen adatot lehívhat webes felületünkről, amely egyszerűen kezelhető és átlátható. A könyveléshez szükséges iratokat, adatokat szintén elküldheti online, de az is lehetséges, hogy havonta egyszer a telephelyén, személyesen adja ide őket. Ha azt szeretné, hogy a könyveléshez szükséges iratok ne kerüljenek ki a cégétől, „házhoz megyünk”, és helyben végezzük a könyvelést.

Bérszámfejtés, könyvelés Budapesten
Bérszámfejtés precízen és gyorsan
http://balancekft.hu/berszamfejtes

Megbízható könyvelő, bérszámfejtő iroda Budapesten? Válassza a Balance Kft-t! Több évtizedes könyvelői tapasztalattal rendelkezünk, irodánk a 11. kerületben található a Fehérvári úton. Kollégáinkat folyamatosan képezzük, hogy szolgáltatásunk mindig megfeleljen a kor legújabb kihívásainak. Könyvelés, bérszámfejtés, könyvvizsgálat? Bízza felelősségbiztosítással dolgozó, gyakorlott, több száz céget tömörítő ügyfélkörrel rendelkező kollégáinkra! ISO 9001-2008 minősítéssel rendelkezünk, elérhető áron, precízen végezzünk munkánkat. Könyvelés? Hozza egyensúlyba velünk!

Bérszámfejtés precízen és gyorsan
Bérkalkulátor 2015
http://www.berkalkulator-aktualis.hu/

Bárkinek szüksége lehet egy olyan eszköz, amivel könnyen ki lehet számítani a bért. Honlapunkon egy ehhez kellő bérkalkulátor van telepítve, tehát bármely időben kiszámítható valakinek bére. Természetesen mindenki feltehetné a kérdést, hogy tényleg annyira fontos ez a számítás? Természetesen igen, rendkívül lényeges, hogy mostanában kinek mennyi a bére, ehhez pedig elengedhetetlen egy bérkalkulátor!

Bérkalkulátor 2015
KKV ajánlatok: Az Öné is itt lehet
http://kkvajanlatok.hu

A kkvajanlatok.hu-ra felkerülhet az ajánlata, De csak akkor, ha igazolni tudja nekünk a szakmai megbízhatóságát a vállalkozásának. A kkvajanltok.hu összehozza a vállalkozásokat és a vállalkozókat. Ön pedig abból részesülhet, amiből összes partnerünk. Ellenőrzött, megbízható, és csomagban olcsóbb szolgáltatásokból, amikre úgyis szüksége van.

KKV ajánlatok: Az Öné is itt lehet
Online felület
http://konyvelesbudaors.hu

Könyvelését nálunk nem csak személyesen, hanem online is leadhatja. Ezzel időt takaríthat meg önmagának, melyet sokkal hasznosabb dolgokra is fordíthat, mint az utazás. Online felületünkön mindent megtalálhat, amire csak szüksége van, ráadásul mi is bármikor a segítségére leszünk, csak szóljon nekünk.

Online felület
Orosz Béla bérszámfejtő
http://hrberszamfejtes.hu/berszamfejtes/

Orosz Béla megbízható egyéni vállalkozó rengeteg szolgáltatást nyújt meglévő és új ügyfelei számára. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező könyvelő. Legyen szó adóbevallás, adótanácsadást, bérszámfejtés, munkaügyi/TB ügyintézés és sok egyéb pénzügyi szolgáltatásról. Segítek levenni a terhet a válláról, hogy ne legyen gondja a könyveléssel, ha kérdése van vegye fel velem a kapcsolatot űrlap segítségével. Segítek a Cafeteria rendszer elszámolásban, teljes körű HR ügyintézés. Hívjon bizalommal.

Orosz Béla bérszámfejtő
Adózási szaklapok
http://ado.hu/szaklap

Adózási szaklapok, kiadványok az Adó Online oldalon áttekinthetők és előfizethetők. Számviteli tanácsadó, ÁFA kalauz, Számvitel... Aktuális év kiadványai.

Adózási szaklapok
Minőségi pénztárgép vásárlás online
http://www.penztargep.hu/

A penztargep.hu megbízható pénztárgépek hatalmas választékával várja vásárlóit. Cégük nem csak pénztárgépek forgalmazásával foglalkozik, hanem minden ami pénztárgépekhez tartozik (scannerek, pénzkazetták, árazógépek). A penztargep.hu webshop üzemeltetője a NCS Kft. székhelyük Csömörön, üzletük Budapesten található.

Minőségi pénztárgép vásárlás online
15. kerületi könyvelés, bérszámfejtés, cégalapítás (Zorigo irodák)
http://konyveles15ker.hu/szolgaltatasok/konyveles

Ha cége nem akar/tud foglalkozni bérszámfejtésével, vagy optimalizálni szeretné az erre fordított havi kiadásait, akkor válassza a bérszámfejtési feladatok kiszervezését (Outsourcing). A közöttünk lévő szerződésben részletezzük a havi elvégzendő feladatokat. Szerződés kötés után havonta, a megkapott adatok alapján kiszámoljuk az alkalmazottak havi munkabérét. Készítünk Önnek egy bérlistát, ami alapján kifizetésre kerülhetnek a munkavállalók munkabérei. Cégének így több feladata nem lesz a bérekkel kapcsolatosan. A XV., 15. kerület-i irodánkban az alábbi szolgáltatásokat vállaljuk egyéni és társas vállalkozásoknál: bérszámfejtés, bevallások, mérlegek készítését, SZJA bevallás, visszamenőleges könyvelés, adótanácsadás, hatóságok előtti képviselet, regisztrált mérlegképes könyvelővel, és könyvvizsgálóval, állandó elérhetőséggel! Online, megbízható, korrekt, precíz könyvelés! Tekintse meg weboldalunkat. Forduljon hozzánk teljes bizalommal.

15. kerületi könyvelés, bérszámfejtés, cégalapítás (Zorigo irodák)
Könyvvizsgálat a legjobbakkal!
http://financelab.hu/

Akár könyvelünk Önnek, akár nem, Ön élhet az általunk nyújtott könyvvizsgálati szolgáltatással. Hogy hogyan lehetséges ez? Nyilván Ön is ismeri a jogi szabályozást: ha Önnek mi könyvelünk, mi nem végezhetünk könyvvizsgálatot. De ne aggódjon, csupán jelezze könyvvizsgálati igényét és mi továbbítjuk kérését a legjobban felkészült külsős partnereinknek.

Könyvvizsgálat a legjobbakkal!
18. ker. Bérszámfejtés és könyvelés kisvállalkozóknak
http://www.ankakonyveles.hu

Irodánk teljes körű számviteli, adózási, könyvelési szolgáltatást nyújt gazdasági társaságok (Bt., Kft.), egyéni vállalkozók számára Budapesten és vonzáskörzetében. Fontos, hogy cégalapítás előtt tájékozódjon, mi lenne Önnek a legmegfelelőbb cégforma. Szolgáltatásaink: könyvelés, bérszámfejtés, TB-ügyintézés, adótanácsadás és adóbevallás készítése.

18. ker. Bérszámfejtés és könyvelés kisvállalkozóknak
Megbízható könyvelés Németországban
http://www.kmkpartner.hu/hu/konyveles_adotanacsadas_nemetorszagban/index.php

A KMK & Partner profi könyvelési szolgáltatásokkal várja ügyfeleit. Munkánkat több éves szakmai tapasztalattal végezzük. Irodánk vállalja az ön cégének teljeskörű német könyvelésének elvégzését, az adózási tanácsadástól, a havi könyvelés és bérszámfejtési teendőkön keresztül, egészen az éves zárás (Bilanz) elkészítéséig.

Megbízható könyvelés Németországban
Online munkaidő nyilvántartás
http://olmunkaido.hu

Használjon Ön is a vállalkozásában Online Munkaidő Nyilvántartó rendszert! Azon kívül, hogy időt és energiát spórolhat a segítségével, rengeteg egyéb előnyei is származhat belőle: Egyszerűen importálhatja a dolgozói adatokat a bérprogramból a rendszerbe; Elkészítheti a dolgozó névre szóló munkaidő jegyzékét; Egyszerre több cég munkaidő nyilvántartását kezelheti; A dolgozókat szervezeti egységekbe rendezheti; A dolgozók beosztását pár kattintással elkészítheti.

Online munkaidő nyilvántartás
Fontos infók a Kockerd jelű kérdőívről
http://meghatalmazott.hu/szekhelyszolgaltatas-kockerd-jelu-kerdoiv/

Mi az amit mindenképp tudnia kell a KOCKERD jelű kérdőívről? Összeszedtem Önnek minden hasznos infót róla.

Fontos infók a Kockerd jelű kérdőívről
Bérszámfejtés Szeged
http://www.eu-tax.hu/szolgaltatasaink/berszamfejtes/

Bízza megbízható és szakképzett szakemberekre a bérszámfejtés feladatát Ön is, mint sok más sikeres cégvezető. A bérszámfejtés feladatait egy bonyolult folyamatosan változó jogrendszer alapján kell elvégezni amit, ha nem így tesz csak a munkavállalói panaszok szaporodnak. A bérszámfejtés egy különálló szakterültet, amely elvégzését érdemes külsős szakképzett cégre bízni. Válassza Ön is az EU-TAX Kft. megbízható szolgáltatásait, látogasson el a honlapunkra, kérjen egyedi árajánlatot a bérszámfejtés elvégzésére. Ha könyvelés és bérszámfejtés, akkor EU-TAX Kft.

Bérszámfejtés Szeged
Bérszámfejtés, könyvelés Csehországban
http://www.facebook.com/pages/C%C3%A9galap%C3%ADt%C3%A1s-Csehorsz%C3%A1gban/ ...

Csehországi cégek esetében is szükség van bérszámfejtésre, könyvelésre. Irodánk segít a cégalapítási folyamat lebonyolításában, majd a könyvelési nehézségekben. A magyar nyelvű könyvelőnek köszönhetően, a kommunikáció is meg lesz könnyítve.

Bérszámfejtés, könyvelés Csehországban
Könyvelés a Xll. kerületben
http://www.konyveles-budapest-bpc.hu/

Teljes körű könyvelés, bérszámfejtéssel és pénzügyi tanácsadással, a Budapest Consulting Kft. ajánlásával.

Könyvelés a Xll. kerületben
Flott Job - munkaerő kölcsönzés, bérszámfejtés
http://www.munkaerokolcsonzes-flottjob.hu/content/munkaero-kolcsonzes.html

A Kelet-Flott Kft. fő tevékenysége a megalakulástól kezdve a munkaerő kölcsönzés. Alapvető célunk, hogy partnereink humánerőforrás szükségletét költséghatékony keretek között kielégítsük a munkaerő kölcsönzés során. Ennek számos előnye létezik, például a fix személyi költségek, a statisztikai létszám optimális szinten tartása, valamint a munkavállalók munkaügyi adminisztrációs teendőit is vállalatunk látja el. Ezen kívül még segíteni tudunk bérszámfejtési feladatok ellátásában, cafeteria rendszerek üzemeltetésének kihelyezésében, továbbá biztosítani tudunk on site menedzsmentet és higiéniai szolgáltatást.

Flott Job - munkaerő kölcsönzés, bérszámfejtés
Laki stúdió kft. könyvelőiroda Budapesten
http://www.konyvelot.hu/

Minőségi, megbízható könyvelés, rengeteg magas szintű szolgáltatással, a Laki Stúdió Kft. jóvoltából.

Laki stúdió kft. könyvelőiroda Budapesten
Bándy Annamária Könyvelő
http://bandyannamaria.hu/

Egyéni vállalkozásom keretein belül könyveléssel, bérszámfejtéssel, munkaügyi és TB ügyintézéssel, valamint adóbevallások készítésével foglalkozom. Látogasson el honlapomra, ismerje meg szolgáltatásaim!

Bándy Annamária Könyvelő
Bérszámfejtés és Könyvelés
http://aberszamfejtes.hu/

Bérszámfejtés, könyvelés, bérelszámolás és adóbevallási szolgáltatások aberszemfejtes.hu-tól. Cégünk vállalja teljeskörű bérszámfejtési és könyvelési feladatok ellátását. Szakértő kollégáink, megbízható és precíz munkavégzéssel állnak rendelkezésére Magyarország teljes területén.

Bérszámfejtés és Könyvelés
Számlázó és készletnyilvántartó program
http://www.axel-szamlazo-program.hu

A számlázó programok egyszerűbbé teszik életét, professzionálisabbá vállalkozását. Az Axel Pro számlázó program mindent tud, amire vállalkozásának szüksége van, mindezt egyszerűen, gyorsan, felhasználóbarát felülettel. Az ablakok elrendezése a modern, átlátható megjelenésen kívül a kényelmes kezelést is szolgálja. Ráadásul a NAV által elfogadott számlázó program, így a legújabb jogszabályoknak is megfelel! Ha gyors, egyszerű, profi és igényes számlázó programra lenne szüksége, akkor jó helyen jár. Látogasson el weboldalunkra, ahol a demó változat letöltésével a szoftver teljes mértékben, korlátlan ideig tesztelhető.

Számlázó és készletnyilvántartó program
Tiger Softwares - online ügyviteli rendszerek
http://www.tigersoftwares.com/szoftverfejlesztes

Csapatunk fő tevékenységi köre az egyedi ügyviteli rendszerek és térinformatikai szoftverek fejlesztése. Ide tartozik az egyedi járműkövető rendszerek fejlesztése, flottakezelés, térképes alkalmazások, valamint a webes számlázó, készletnyilvántartó, raktárkezelő, megrendeléskezelő és CRM szoftverek fejlesztése egyedi igények szerint, korszerű technológiák és módszerek felhasználásával.

Tiger Softwares - online ügyviteli rendszerek
Adótanácsadó- és könyvelőiroda
http://www.merleg-ado-2000.hu

A Mérleg-Adó 2000 Könyvelő Iroda Tatabányán és környékén nyújt könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás szolgáltatást. Irodánk nyitott minden korszerű megoldásra, így vállalunk online könyvelést, bérszámfejtést és adóbevallás készítését. Kezdő egyéni vállalkozók, illetve az újonnan alakuló gazdasági társaságok számára ingyenes tanácsadással, adótanácsadással, közreműködéssel a vállalkozás elindításában tudunk segítséget nyújtani.

Adótanácsadó- és könyvelőiroda
HR Doc Shop
http://www.hrdocshop.hu/home

Cégünk munkaügyi iratminták, szabályzatok értékesítésével foglalkozik. Látogasson el weboldalunkra, ismerje meg szolgáltatásunk!

HR Doc Shop
Pénztárgép csere, pénztárgép NAV bekötés
http://www.sam4s-penztargep.hu/jogszabalyok/online-penztargep-tudnivalok

Pénztárgép csere illetve pénztárgép NAV bekötés szükséges legkésőbb szeptember 1-ig. Fejlesztőink folyamatosan dolgoznak azon, hogy a korábban vásárolt pénztárgépek továbbra is használhatóak legyenek, és a törvényváltozás a lehető legkisebb áldozatot követelje az ügyfeleinktől!

Pénztárgép csere, pénztárgép NAV bekötés
Teljes körű könyvelés és bérügyintézés
http://www.konyveles14ker.hu

Könyvelés, bérszámfejtés és egyéb ügyviteli feladatainak folyamatos megoldása során nemcsak precíz, pontos és felelősségteljes munkára, hanem modern informatikai háttérre, gyors információkra és tanácsokra is számíthat, ha a könyvelőirodánkat választja. Vállaljuk többek között egyéni vállalkozók, kis- és középvállalatok, társasházak teljes körű könyvelését, bérügyintézést. Ügyfeleinknek csak a vállalkozásukkal kell foglalkozni, és hozzánk a számlát eljuttatni, minden egyéb papír alapú feladatot, bevallások intézését, illetve a hivatalokkal való kapcsolat tartását mi vállaljuk.

Teljes körű könyvelés és bérügyintézés
Zorigo - könyvelés, adótanácsadás, TB ügyintézés
http://www.konyveles16ker.hu

Könyvelőirodánk 1993 óta áll ügyfeleink rendelkezésére. Vállaljuk társas és egyéni vállalkozások könyvelését, bérszámfejtését, bevallások, mérlegek készítését, SZJA bevallást, valamint adótanácsadást regisztrált mérlegképes könyvelővel és könyvvizsgálóval. Irodánkban pénzügyi tanácsadással is segítjük a vállalkozások sikerét, illetve lehetőség van cégalapításra és online könyvelésre is.

Zorigo - könyvelés, adótanácsadás, TB ügyintézés
Benefit Könyvelőiroda Kft.
http://benefitkonyveloiroda.hu

Könyvelőiroda Budaörsön és Törökbálinton. Gazdasági társaságok és egyéni vállalkozók teljes-körű könyvelése, bárszámfejtés, adótanácsadás. Segítünk megtalálna azokat az adózási lehetőségeket, hogyan spórolhat. Kérje személyre szabott árajánlatunkat! Első hónap könyvelése ingyen!L

Benefit Könyvelőiroda Kft.
Pénztárgép bérlés - OPT pénztárgép
http://www.optpenztargep.hu/termekek/online-penztargep/berles

www.optpenztargep.hu - Ha pénztárgépcsere előtt áll, tekintse meg termékeinket, melyek megfelelnek a követelményeknek. Vásároljon online pénztárgépet még augusztus 15. előtt!

Pénztárgép bérlés - OPT pénztárgép
Windows alapú számlázó program
http://www.innvoice.hu/innvoice_standard_szamlazo_program

Számlázó programot keresel? Weboldalunkon kipróbálhatod az online és a Windows alapú, valamint fuvarnyilvántartó számlázó programjainkat, de lehetőség van ingyenes csomag megrendelésére is. Nem tudod követni a kintlévőségeidet? Partnereid nem értesülnek időben tartozásaikról? ÁFA-t fizetsz ki nem fizetett számláid után is? Számlázó szoftvereink segítségével egyszerűen kiállíthatod a számlát akár több nyelven is, ráadásul számláid bármikor visszakereshetők, vagy akár e-mailben is küldhetők. A hátralékos számlák bármikor egyszerűen leszűrhetők, hátralékos partnereidnek pedig könnyedén nyomtathatsz egyenlegközlőt, melyet akár e-mailben is elküldhetsz részükre. Ne fájdítsd feleslegesen a fejed, próbáld ki programjaink egyikét!

Windows alapú számlázó program
Avaka - Bérszámfejtés, könyvelés, könyvvizsgálat, adótanácsadás
http://avaka.hu/berszamfejtes-konyveles/

Az Avaka könyvelőiroda vállalja cégének, vállalkozásának teljes körű bérszámfejtési feladatainak ellátását. Budapesti irodánkban személyre szabott, egyedi árajánlat alapján nyújtjuk szolgáltatásainkat. Magas színvonalon biztosítjuk a racionális döntéshozatalhoz szükséges biztos hátteret, a következő területeken: Könyvelés, Bérszámfejtés, Könyvvizsgálat, Adótanácsadás. Kiemelkedő precizitással, az aktuális számviteli és adózási törvényeknek figyelembe vételével kezeljük vállalkozása érszámfejtését, és minden kapcsolódó szolgáltatást a könyveléstől kezdve a könyvvizsgálaton át az adótanácsadásig.

Avaka - Bérszámfejtés, könyvelés, könyvvizsgálat, adótanácsadás
Üzleti rendszerek
http://www.novodata.hu/altalanos-uezleti-rendszerek/kereskedelmi-rendszer

www.novodata.hu - Általános üzleti rendszerek, kereskedelmi rendszerek és egyéb megoldások a Novodata Zrt-től!

Üzleti rendszerek
Cégügyek eu - Bérszámfejtés vállalkozások részére Budapesten
http://www.cegugyek.eu/berszamfejtes

Vállalkozása bérszámfejtését és a dolgozók járulékainak bevallását is teljes körűen intézzük budapesti könyvelőirodánkban.

Cégügyek eu - Bérszámfejtés vállalkozások részére Budapesten
A kreditpontgyűjtés szabályai
http://www.merlegkepeskreditpontok.hu/kreditpontgyujtes-szabalyok

Az előírtnál kevesebb kreditpont gyűjtése esetén a Nemzetgazdasági Minisztérium automatikusan törli a regisztrált mérlegképes könyvelők köréből a résztvevőket. Ezért fontos tudnia, hogy Önnek a 16 mérlegképes kreditpontot úgy kell összegyűjtenie, hogy abból legalább 8 kreditpontot számvitellel kapcsolatos továbbképzésből érjen el, továbbá azon belül legalább 4 kreditpont a regisztrált szakterületét érintő továbbképzésért kapjon.

A kreditpontgyűjtés szabályai
Könyvelő Budapest
http://konyvelo.pro/

Budapesti könyvelőirodánk a hagyományos, bevált, és innovatív, modern, és költségkímélő megoldásokat vegyítjük, hogy mindig ténylegesen a legjobb szolgáltatást nyújtjuk a hazai nehéz körülmények között is. A mi szolgáltatásunkkal egyrészt a könyvelése is rendben működik, smárészt folyamatos adótanácsokkal, és kedvező céges tanácsokkal látjuk el.

Könyvelő Budapest
Kft alapítás, menete, költségei
http://topcegalapitas.hu/kft_alapitas/

Kft alapítással foglalkozik a weboldal. Információk a kft alapítás világából, csak néhány érintett témakör: kft alapítás menete, kft alapítás költségei, kft alapítás feltételei, kft alapítás 2013. Mire figyeljünk kft alapításakor, egyszemélyes kft alapítás miben különbözik a többszemélyes kft alapítástól. Kft tagok felellősége - néha nem is korlátlan. Kft alapítása Budapesten, nem csak budapestieknek!

Kft alapítás, menete, költségei
Hirdetések
Oldal leírása
berszamfejtes.wyw.hu: Bérszámfejtés katalógus. Bérszámfejtés, szoftverek, könyvek, cafeteria, outsourcing. Jogszabájok, cikkek, bérszámfejtő cégek.
Gyűjteményünkben 305 válogatott bérszámfejtés, bérszámfejtő témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 305 | Várakozó linkek: 12 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 9926